Företag

På The Motion Studio erbjuder vi totallösningar inom träning och friskvård för privatpersoner och företag. Hos oss hittar du personliga tränare, massör, sjukgymnaster och sjuksköterska (via Öresundshälsan). Inom kort kommer vi även att ha läkare på plats.

Vi kan hjälpa dig med ditt företags friskvårdserbjudande till medarbetarna! Vi hjälper er kartlägga ert företags behov och tar fram skräddarsydda handlingsplaner.

Att fokusera på friskvård är en investering i personalens hälsa som kommer att ge mycket tillbaka, för vi vet ju att personal som rör på sig mår mycket bättre och står bättre rusade mot förkylningar mm.

Företagspass, Hälsodagar, Föreläsningar, Bootcamp, Företagshälsovård och Personlig Coaching är några exempel på det vi kan erbjuda. Kontakta oss för ditt specialsydda paket!

Kontakta Charlotte Gerold för mer information

Charlotte Gerold

0763-04 17 53

Bravida väljer oss som sin friskvårdsleverantör

Företagspass

Varför inte göra det möjligt för era anställda att köra ett spinningpass innan jobbet eller ett corepass innan lunch? Investera i er personals hälsa så får ni mångfalt tillbaka.

Konferens

Söker du en annorlunda plats att ha nästa konferens? Varför inte kombinera det med friskvård?

Hos The Motion Studio kan ni hålla er nästa konferens och kombinera den med träning och nyttig mat som ger energi.

Föreläsningar

Kost, träning, stresshantering mm. Hälsovärlden är stor och ibland rätt förvirrande.

Erbjud era medarbetare vidareutbildning inom friskvård och hälsa och ni ger dem verktyg och kunskap att förbättra sin hälsa och livskvalité än mer.