Senior träning

Rent biologiskt borde äldre träna oftare än yngre. I motsats till vad många tror ger träning samma effekt för äldre som för yngre –  i form av ökad muskelmassa,  förbättrad kondition, bättre balans, koordination och reaktionsförmåga. Under träning produceras endorfiner i kroppen som motverkar smärta och ökar vårt välbefinnande, vilket gör att du blir glad av motion!

Vi på The Motion Studio har bred kompetens och lång erfarenhet. Vi tar alltid hänsyn till dina behov. Har du en ond axel, trasigt knä, dålig rygg eller något annat som du måste ta hänsyn till, så erbjuder vi även individuella program med utbildad personal. Under ett och samma tak hittar du personliga tränare, kostrådgivare, sjukgymnaster, massörer etc. som kan hjälpa dig.  Vi finns hela tiden nära dig, med motivation och inspiration.

Vi har utformat korta 25 minuterspass som är medryckande, behagliga och utmanande. Vi kallar dessa pass LIT ”lågintensiv träning” och de är anpassade för dig som senior eller för dig som vill ”våga börja”. Klasserna ligger så att de kan köras var för sig men även så att man kan köra två eller fler LIT-klasser i kombination. Utöver passen har du även tillgång till vårt moderna välutrustade gym.